Anneye Kadınlar Günü Hediyesi Ne Alınabilir

0
649
anneye kadınlar günü hediyesi ne alınabilir

Hayatımızdaki en kutsal varlığımıza “annemize” yakışacak ve onu özel kılacak hediyeleri almak için birden çok hediye seçeneği mevcuttur. Tabii ki hediye seçenekleri annelerimizin hakkını ödememize yetmez ancak onları derinden etkiler ve mutlu eder. Nasıl ki annelerimiz bizim için kutsalsa evlatta bir anne için en özel varlıktır. Bu yüzden anneye kadınlar günü hediyesi olarak alacağımız hediye, yüzlerini fazlasıyla güldürecek.

Anneye kadınlar günü hediyesi olarak bir sürü hediye seçebilirsiniz. Seçtiğiniz hediyeler arasından en çok beğendiğinizi hediye paketi yaptırarak 8 Mart tarihinde kapılarına bıraktırabilirsiniz. Annenize yapacağınız bu jest ile sadece bu kadınlar gününde değil her günde onlarda kalıcı izler bırakmış olacaksınız. Endorfia’da sizler ve anneler için kişiye özel tüm ürünlerinde stokları yenileyerek çeşitleri arttırdı. Kadınlar gününe az kala hediyelerinizin siparişini hemencecik verin. Hem bu sayede hediyeleriniz kargo yoğunluğuna takılmadan günün özel saatlerinde annenize iletilmiş olur.

Kadınlar Gününde Anneniz ve Sevdiklerinizle En Özel Anlar

Kadınlar gününde anneniz ve sevdiklerinizle bir araya gelecek ve bu özel anları unutulmaz kılacak tatlı ikramlarda bulunabilirsiniz. Kırk yıl hatırı olan enfes kahveleri keyifle yudumlarken yanına Endorfia çikolatalarını sunabilirsiniz. Karşılıklı kahkahalar atarken aralarda bir yudum kahve içebilir ve ağzınıza tadından vazgeçemeyeceğiniz krokan çikolataları atabilirsiniz. Aynı şekilde madlen çikolata, special çikolata, özel gün çikolatası da seçenekleriniz arasında yer alabilir.

Kadınlar gününde sevdiklerinize armağan alma fikriniz varsa ve ne alacağınıza karar veremiyorsanız sizler için sunduğumuz önerileri değerlendirebilirsiniz. Bir araya gelmeler olmayacaksa sevdiklerinizin kapısına çikolata, kahve, lokum veya rengarenk görüntüsüyle mest eden, tadıyla kendinizden geçiren drajeleri hediye olarak yollatabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken Endorfia’nın tatlandırmaları için ayırdığı Endorfia Makaron, çikolata, lokum veya draje kategorilerini ziyaret etmektir.

kadınlar gününde anneniz öncelikli olsun

Kadınlar Gününde Anneleriniz Öncelikli Olsun!

Her kadın özel olsa da bir “ anne” bu hayattaki en özel varlıktır. Zira annemizin arkamızdaki dağ hayatımızdaki nefesimizin kaynağı olduğunu unutmadan hareket etmeliyiz. Onları sadece kadınlar gününde değil her özel günde mutlu etmeliyiz. Tabii ki her özel günde hediye alırken manevi değere daha çok yüklenmeliyiz. Manevi değeri yüksek olan hediyelerin kalıcılığı da uzun ömürlü olacaktır. Bunlara ek olarak seçilecek hediyeyi sırf hediye almış olmak için değil, yürekten sevgimizi hissettirmek için almalıyız. Sevgimizin büyüsüyle aldığımız en küçük hediye bile onları dünyanın en mutlu insanı yapacaktır zaten.

Kadınlar gününde annelerinizi öncelikli tutun. Evet, belki de hayatınızda değer verdiğiniz birçok kadın var. Ancak önemli olan annelerimizin önceliğini korumaktır. Annelerimiz için seçeceğimiz hediyelerin sağlığa güzel dokunuşlar yapmasını da sağlayabiliriz. Mesela salgın sürecinde uyulması gereken hijyen kurallarına destek olacak hediye setlerini hediye olarak seçebilirsiniz. Hem ağızlarını tatlandıracak çikolataları hem de mis kokulu bitkisel kolonya esanslarını aynı set içerisinde onlara armağan edebilirsiniz. Set içeriğine kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve siparişini oluşturabileceğiniz Endorfia Kolonya Çikolata Setini detaylı olarak mağaza üzerinden inceleyebilirsiniz.

Annenize Kadınlar Gününde Özel Anlar Yaşatın!

Kadınlar gününde arkadaşlarınıza, kardeşlerinize, en yakınınıza ve tabii ki annenize hediye alırken dikkat etmeniz gereken nelerden hoşlandıklarını bilmektir. Bu sayede hoşlarına gidebilecek hediye ayrıntılarıyla en dikkat çekici hediyeleri alma şansınız olabilir. Dikkat çekicilikten kastımız en pahalı ve ihtişamlı hediyeler değil. Aksine manevi değeriyle adından söz ettirecek özel hediyelerdir. Bunun için Endorfia Kişiye Özel Hediye bölümündeki ürünleri inceleyebilirsiniz.

Anneniz yürüyüşü seven biriyse ona yürüyüşleri sırasında eşlik edecek hediyeler alabilirsiniz. Kahveyi uzun süre boyunca sıcacık ve taze olarak içmesine olanak tanıyacak kişiye özel çelik matarayı alabilirsiniz. Ya da filtre kahveyi keyifle demleyip yudumlayabileceği kişiye özel french press de alabilirsiniz. Kahveye olan tutkunluğuna nokta atışı yapmak için bu kişiye özel hediyeleri mutlaka tercihleriniz arasına ekleyin.

dünya kadınlar gününde annenizi dünya kahveleriyle tanıştırın

Dünya Kadınlar Gününde Annenizi Dünya Kahveleriyle Tanıştırın

8 Mart işçi ve emekçi dünya kadınlar gününe vurgu yapabileceğiniz dünya kahvesi lezzetlerine annenizi tanık edebilirsiniz. Birbirinden enfes kahve çekirdekleri, aroması ve kültürel zenginlikleriyle harmanlanan dünya kahvelerini anneniz çok sevecek. Özelliklede farklı lezzet arayışlarının bir numarası olan ve kahve pazarlarında baristaların kör testlerinde de birinci sınıf lezzet olarak seçilen bu kahveleri içmekten keyif duyacaksınız.

Endorfia Dünya Kahveleri Neler?

Yaklaşık 70 ülkenin her birinde kendi ülkelerini yansıtacak kahve çekirdekleri öğütülür ve çekilerek paketlenir. Dünyanın her bir yerine özel paketleriyle yollanır. Kısacası dünya kültürünün izleriyle ülkemize taşınan her bir kahvenin tadı damaklarda unutulmayacak izler bırakır. Annenize kadınlar gününde farklı bir armağan verecekseniz bu armağan kesinlikle bir dünya kahvesi çeşidi olmalı. Endorfia Dünya Kahvelerinden birini alarak annenizi mest edebilirsiniz. Mağazada bulunan dünya kahvesi türleri ve özellikleri şu şekilde:

Endorfia Guatemala Hediyelik Dünya Kahvesi; 3. Nesil kahveler arasında yumuşacık içimiyle en sevilen tatlardandır.Kahve tadımcılarından da tam not alan Guatemala, kadınlar gününde armağan edilecek en farklı hediyelerden bir tanesidir.

Endorfia Kenya AA Plus Hediyelik Dünya Kahvesi; Gurme kahve arayanlar için ideal bir hediye seçeneği. Tadıyla, içimiyle ve başarısıyla herkesin dilinde olan Kenya kahvesi çok seviliyor. Bu kahve ile annenize özel bir jest yapabilir, Kenya kahvesiyle tanışmasına fırsat yaratabilirsiniz.

Endorfia Ethiopya Sidamo Gr.4 Hediyelik Dünya Kahvesi; kahvenin ilk merkezi olarak bilinen Ethiopya kahvesi, bugün bile en çok aranan kahvelerden yalnızca bir tanesi. Üstelik 3. Nesil kahve lezzetini tam anlamıyla yansıtan harika tatlara sahip.

Endorfia Costa Rica Tarrazu Hediyelik Dünya Kahvesi; Costa Rica dendiğinde akla ilk gelen o enfes tat ve burnunuzda hissedeceğiniz mis koku. İçtikçe beğeneceğiniz bu özel lezzeti annenize kadınlar gününde gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz.

Endorfia Colombia Supremo Medellin Hediyelik Dünya Kahvesi; Colombia’ya gidemeyenler için harika bir fırsat. Ülkenin bütün güzelliği bir yana kahve çekirdeklerinin yansıttığı lezzet bir yana. Severek tüketeceğiniz bu kahveyle annenizi tanıştırmanızın tam zamanı! Bu yılki kadınlar günü anneniz için çok daha özel olacak…

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin