Anneler için Hediye Fikirleri

0
646
anneler için hediye fikirleri

Anneler için hediye fikirleri mi arıyorsunuz? O zaman müjdemizi isteriz. Mağazamızda çeşit çeşit özel tasarımlı ürünler, tatlı ikramlıklar mevcut. Ayrıca kurum ziyaretlerinizde, hastalara geçmiş olsun ziyaretlerinizde, sevdiklerinize hediye almak ve misafirliğe giderken yanınızda götürmek istediğinizde bulabileceğiniz pek çok hediyelikler bulunuyor. Özellikle de birbirinden farklı olarak hazırlanmış olan birçok kategori içerisinde yüzlerce hediye türünü, kişiye özel isim yazdırılabilen tasarımları ve daha bir sürü ürünü bulabilirsiniz. İstediğiniz kategori üzerinden istediğiniz tarzdaki hediyeleri seçebilir, zenginleştirilmiş kategorilerden biri olan Kişiye Özel Hediye bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Annelere Alınabilecek Hediye Türleri Neler?

Hayatımızın merkezinde olan en değerli varlığımız elbette ki ölümsüz olmasını istediğimiz “annemiz”dir. Bizi karnında taşıdığı her an öylesine kıymetlidir ki aynı şekilde dünyaya geldiğimiz günden bu güne her anımızda olan annelerimize küçücük de olsa bir armağan uzatmak onu duygulandırmak için yeter de artar. Zira alacağımız hediyenin ebatı, boyutu, fiyatı ne olursa olsun onların haklarını asla ödeyemeyiz. Ancak bazen annemize olan sevgimizi hissettirmek için ona güzel ve anlamlı hediyeler alabiliriz.

“Peki, anneye ne tür hediyeler alınır?” tabii ki alacağımız her hediyenin annelerimiz için manevi değeri yüksek olacaktır. Fakat yine de en özel hediyeleri almaya ve annenizin en sevdiği aktiviteleri bilmeye özen göstermelisiniz. Mesela annenize uzun sürecek bir kahve keyfi yaşatmak için ona bir Kişiye Özel Termos armağan edebilirsiniz. Böylece doğa yürüyüşlerinde, hava almaya çıktığında soluklanmak istediğinde veya tüm gün evde oturup istediği anlarda kahve keyfi yapmak istediğinde sizin ona armağan ettiğiniz bu termosun keyfini yaşayacaktır.

Annelere Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?

Anneye doğum günü hediyesi olarak alabileceğiniz birden çok hediye ürünü bulunuyor. İster kişiye özel ürünlerden birini alın ister tatlı ikramlıklar arasında yer alan çikolatalardan, makaronlardan, lokumlardan, drajelerden birini alın, her bir hediye ayrıcalıklı niteliktedir. Bu hediyelerin her biri için ayrı olarak hazırlanmış kategoriler mevcut. Dilediğiniz kategoriden hediye seçme keyfi yaşayabilirsiniz.

Doğum gününde annenize tatlı ve unutamayacağı sürprizler yapmak için çok da düşünmenize veya abartmanıza gerek yok. Çünkü birkaç püf nokta ile annenizi günün en mutlu insanı yapmanız mümkün. Örneğin; annenize doğum günü için hazırlayacağınız göz kamaştırıcı bir yemek masasında kişiye özel metal kutulu mumları kullanabilirsiniz. Her yeri aydınlatacak olan bu mumlar mis kokusuyla da adeta mest edecek. Ayrıca annenize doğum gününde armağan etmek için sevimli hediyelerin de bulunduğu Doğum Günü Hediyeleri kategorisinden seçim yapabilirsiniz.  Bu kategoride çeşitli birçok tasarım ürünü ve bu ürünlere eşlik eden tazecik şekerlemeleri alabilirsiniz.

annenizi hediyelik çikolata setiyle şımartın

Annenizi Hediyelik Çikolata Setiyle Şımartın!

Annenize alacağınız tüm hediyeler bir yana hediyelik çikolatalar bir yana. Endorfia’nın usta şeflerinin sevgilerini katarak ürettikleri taze ve kaliteli çikolataların birden çok çeşidi hediyelik çikolata kategorisinde sizleri bekliyor. Krokan çikolatan madlen çikolataya, özel gün çikolatasından Special çikolataya kadar birden çok lezzeti deneyimle fırsatını annenize sunabilirsiniz. Zira bu hediye onlar için en tatlı ikramlardan bir tanesi olacak.

Çikolataların tek ve büyük bir kategoride yer aldığı Hediyelik Çikolata bölümünden anneniz için hoş ve şık bir paketleme yaptırabilirsiniz. Özel setler ile bütünleşen bu ikramlıkları ayrıca kişiye özel hediyeler kategorisinde de bulabilirsiniz. Çünkü kişiye özel hediyeler bölümünde French Press’ler, termoslar, termos bardak, çelik kupa, kişiye özel metal kutulu mum, kişiye özel kolonya ve daha birçok ürünü bulabilirsiniz.

Annenize Kişiye Özel Hediyelerle Jest Yapın…

Anneye doğum gününde, özel günlerde ya da normal olan her günde bir hediye vermek ve onu jestinizle mutlu etmek çok kolay… Bunun için yapmanız gereken tek şey küçük de olsa bir hediye almak ve anlam yüklü bu hediye ile annenizde unutulmaz izler bırakmaktır. En özel tasarımlarıyla gözleri kamaştıran, yürekleri kıpırdatan ve yüzleri güldüren hediyeler bu bölümde bulunuyor. Peki, hangi hediye setleri var?

  • Single Slim Anneler Günü Yastığı & Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Kişiye Özel Termos Bardak Siyah- Single Slim Fıstıklı Kalp Çikolata

Anneye Alınabilecek Anlamlı Hediyeler Neler?

Anneye hediye alırken en çok dikkat edeceğiniz noktalardan biri de ona alacağınız hediyenin gücü ve manevi değeridir. Seçeceğiniz hediye ne kadar anlamlı ve manevi değeri yüksek olursa o kadar güzel ve yerinde bir hediye olacaktır. Yüreğinizin derinliklerinden sevdiğiniz annenize bir hediye almaktan ziyade anlamı yüklü bir hediye almaktır önemli olan. Bu nedenle özel hediye setlerini tercih edebilirsiniz. Mesela Peluşlu Setler bölümünde yer alan anneler günü setlerini, doğum günü setlerini ve diğer tüm setleri bulabilirsiniz. Bu sette bulunan bazı hediye kutularından örnekler şu şekilde:

  • Single Small Sevimli Aslancık & Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Single small Sevimli Koala & Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Double Midi Sevimli Büyük Ayıcık & Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Single Small Minik Kalpli Kahve Ayıcık & Fıstıklı Kalp Çikolata vb.
hediyelik makaron

Endorfia’dan Annelere Özel Enfes Makaronlar

Fransız mutfağından Türk mutfağına ve sonra da Endorfia mutfağına konuk olan leziz mi leziz rengârenk çeşitli makaronlar kapış kapış gidiyor. Herkesin çok sevdiği ve mutlulukla aradığı bu renkli bezeler hem sizin hem de annenizin vazgeçilmez lezzetlerinden bir tanesi olacak. Üstelik bu enfes makaronların yanına en çok yakışacak olan Dünya Kahvelerini de denemek için harika bir fırsat! Bunun yanı sıra eğer ki daha çok eğlenceli ve hediye fikrine ihtiyacınız varsa “Anneye Uygun Hediye Fikirleri” yazısına da göz atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin