Ablalara Doğum Günü Hediyesi Ne Alınabilir?

0
745
ablalara doğum günü hediyesi ne alınabilir

“Ablalara doğum günü hediyesi ne alınabilir?” diye düşünen kardeşlere müjde! Ablalarınıza özel jestler yapacağınız ve doğum günlerinde keyiflerine güç katacağınız birçok hediyenin tasarımını mağazamızın çeşitlenmiş kategorilerinde bulunduruyoruz. Yaşamın ve ailemizin bize verdiği en güzel armağan nasıl ki ablalarımız ve kardeşlerimiz ise onlara alacağımız armağanlar da bir o kadar özenli olmalı. Nede olsa onlara beslediğimiz sevginin mesajını farklı yollarla vermek ve renkli anlar yaşamalarına sebep olma görevi bizlere düşüyor.

Ablalarınıza hem doğum günlerinde mutlu olabilecekleri hem de her gün sizleri anabilecekleri hediyeler alabilirsiniz. Alacağınız hediyelerle ablanızda kalıcı izler bırakabilirsiniz. Ablanız hediyeyi her gördüğünde sizi mutlulukla anabilir. Elbette ki bunun için çok çaba sarf etmenize veya çok pahalı hediyeler almanıza gerek yok. Ona manevi değeri yüksek olacak hediyeler alabilirsiniz. Mesela ona farklı bir hava katacak Kişiye Özel Hediyelerden birini seçebilirsiniz.

Doğum Günü Hediyeleri Neden Özel?

Doğum günü bir insanın her yıl hayatında kutlayacağı en özel anlardan biridir. Her özel günün kendine özgü güzel yanları, özellikleri ve mutlu anları vardır. Hepimizin dünyaya gelişi kutsaldır, işte o kutsal günde doğduğumuz gündür. Haliyle özel olan bu günümüzü taçlandıracak hediyeler almak bizleri mutlu eder. Bizi nasıl mutlu ediyorsa sevdiklerimizi de o kadar çok mutlu eder. O yüzden ablalarımıza, annemize, babamıza veya sevdiklerimize özel günlerde küçük de olsa bir armağan uzatmamız yerinde olacaktır.

Ablalara Doğum Gününde Kişiye Özel Hediyeler Alınır mı?

Ablalara doğum gününde hediye almadan önce neleri çok sevdiğini bilmeniz hediye seçmenizi kolaylaştıracaktır. Hayatınızın bir parçası olan ablanızı sizden daha iyi tanıyan biri yoktur zaten. Bu yüzden birbirinden özel hediyeler arasından onu en çok mutlu edecek hediyenin ne olduğunu biliyorsunuzdur. Ancak hem klasik hediyeleri bir kenara bırakmanıza yardımcı olacak hem de özel tasarımlı hediyelerle fark yaratacağınız hediyelerden yana durmanız ablanızı daha çok keyiflendirecektir.

Fark yaratacak hediyeler elbette ki kişiye özel hediyeler kategorisinde yer alıyor. Ablalara doğum gününde kişiye özel hediyeler seçebilirsiniz. Özel olarak üretilen her bir ürün özgün olsa da fiyat olarak da oldukça uygundur. Bu kategoriden seçeceğiniz birçok hediye bulunsa da doğum gününde gözlerinin içini güldürecek Single Modern Kırmızı Kalpli Ayıcık & Gül Yapraklı Güllü Lokum setini tercih edebilirsiniz. Ablanız bu hediye karşısında havalara uçacaktır.

ablalara doğum günü özel peluşlu setler pahalı mı

Ablalara Doğum Günü Özel Peluşlu Setler Pahalı mı?

Ablalara doğum gününde onu mutlu edecek hediyeler seçmeden önce birde peluşlu setleri düşünebilirsiniz. Bu setler içerisinde birden çok hediye aynı kutu içerisinde bulunuyor. Çeşitli çikolata türleri, drajeler ya da lokumlar ile aynı kutuda yer alan sevimli oyuncaklar ablanızı fazlasıyla mutlu edecek. Üstelik ablanız için alacağınız peluşlu setlerin her biri özeldir bir o kadar da uygun fiyatlıdır. Ablanıza doğum gününde özel bir jest yapabileceğiniz peluşlu setleri gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Peki, peluşlu setler içerisinde hangi ürünler var?

·Single Small Sevimli Aslancık & Fıstıklı Kalp Çikolata

·Single Modern Beyaz Kalpli Ayıcık & Gül Yapraklı Güllü Lokum

·Double Midi Sevimli Koala & Gül Yapraklı Güllü Lokum

·Single Small Minik Kalpli Kahve Ayıcık & Fıstıklı Kalp Çikolata

Peluşlu setler kategorisinde çok daha fazla özel hediyeli setleri bulabilir, ablanıza doğum gününde sürpriz yapabilirsiniz.

Ablalara Doğum Gününde Renkli Sürprizler

Ablanızın hayatınızdaki yerinin oldukça özel olduğunu biliyor bu noktada hem sizi hem de ablanızı mutlu etmenin yollarını sizlerle paylaşıyoruz. Doğum gününde ablanız için birbirinden güzel yemekler hazırlayabilir ve leziz doğum günü pastalarından herhangi birini yapabilirsiniz. Keyifle süsleyeceğiniz masa eksiksiz olmalı. Tabii ki eksikten kastımız masayı aydınlatan mumların olmaması. O halde masayı ve etrafı ışıl ışıl aydınlatacak, mis kokusuyla herkesi mest edecek Kişiye Özel Metal Kutulu Mumları alabilir masayı süsleyebilirsiniz.

Ablanız ve sevdikleriniz ile yemek sonrasında keyifle tüketeceğiniz dünya kahvelerini evinize konuk edebilirsiniz. Farklı birçok ülkenin Arabica çekirdekleri ile harmanlanan, her hafta özenle çekilen ve öğütülerek paketlenen taze kahvelerini ablanız da çok beğenecek. Ayrıca kahvelerinizi saatlerce sıcak ve taze tutacak Kişiye Özel French Press veya Kişiye Özel Çelik Mataraları alabilirsiniz. Bu sayede ablanız canı her istediğinde kahvesini saatlerce sıcak ve taze olarak muhafaza edebilir.

ablalara alınacak doğum günü hediye fikirleri

Ablalara Alınacak Doğum Günü Hediye Fikirleri

Ablanıza olan kocaman sevginizi renklendirecek hediyeleri seçmeye ne dersiniz? Birbirinden çeşitli kategorilerimizde hem sizin içinizi ısıtacak hem de ablanızın kalbini attıracak hediyelerle karşılaşabilirsiniz. Çeşit sayısı fazla olduğundan hangi hediyeden yana duracağınıza karar veremeyebilirsiniz. Bu noktada biz sizler için özel hediye alternatiflerini sunuyor, ablalarınızın mutluluk anlarında sizlere eşlik ediyoruz. Peki, ablalara doğum günü hediye fikirleri neler olabilir?

Kişiye Özel Defter

Özel tasarımı ve kılıfıyla gözleri kamaştıran kişiye özel defterler tam olarak özel günler için üretilmektedir. Ablanıza doğum gününde kişiye özel defteri alıp armağan edebilirsiniz. Ayrıca kişiye özel defteri almaya karar verdiğinizde defterle birlikte set içerisinde yer alan ürünleri de çok beğeneceksiniz. Ablanız da kişiye özel defter setinde birkaç ürünün bir arada bulunmasına çok sevinecek.

Türk Mutfağının Vazgeçilmez Lezzetlerinden Makaron

Bol malzemesi ve içerisindeki besin içerikleri ile herkesin ağzında dağılan, kalıcı izler bırakan makaronlar, çeşitleriyle herkesin en sevdiği yiyeceklerdendir. Ablanıza hazırladığınız doğum günü pastasının yanında bire rengarenk duracak ve tadıyla cezbedecek makaronları da ikram edebilirsiniz.

Vanilyalı, frambuazlı, limonlu, çikolatalı çeşitleriyle enfes lezzetlere tanıklık edeceksiniz. Doğum günü pastasının yanında bu makaronlar gözleri kamaştıracak. Üstelik yanında gelen hediyelik ürünlerle ablanızı tam kalbinden vurmaya yarayacak. Unutmayın ki ablalara doğum günü hediye önerileri bizden, en özel hediyeleri seçmek sizden…

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin