8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hediyesi Ne Alınabilir

0
663
8 Mart dünya kadınlar günü hediyesi ne olabilir

Her yıl 8 Mart tarihinde dünya kadınlar günü büyük heyecanla kutlanıyor. Kadınlar için oldukça özel olan bu günün anlam ve önemine yakışacak hediyeleri her zaman ilk sırada tutmalısınız. Özelliklede hayatınızın aşkı olan kadına, eşinize, sevgilinize veya annenize hediye alacaksanız günler öncesinden alabileceğiniz hediye alternatiflerini belirlemelisiniz. Böylelikle kadınlar gününden hemen önce hediyenizi sipariş verebilir ve tam gününde sevdiklerinizin kapısına bıraktırabilirsiniz.

“8 Mart dünya kadınlar günü hediyesi ne olmalı?” sorusunun revaçta olduğu günlerdeyiz. Haliyle hediyelere artan yoğunlukla beraber siparişlerde de yoğunluk yaşanıyor. Eğer ki kadınlar gününde sevdiklerinize bir hediye almak istiyorsanız, yoğunluk yaşamamak adına en kısa sürede siparişinizi vermelisiniz. Endorfia mağazalarında binlerce hediye çeşidi sizleri bekliyor. Hediyelik Çikolatadan lokuma, lokumdan drajeye, drajeden dünya kahvelerine ve Hediyelik Kahveden kişiye özel hediyelere kadar birçok seçenek mevcuttur. Üstelik her geçen gün yeniden güncellenen ve stokları yenilenen ürünlerin fırsatını kaçırmayın deriz.

Dünya Kadınlar Günü Neden 8 Martta Kutlanıyor?

8 Mart dünya kadınlar günü “emekçi” kadınların ekonomik, siyasi ve sosyal dengelerini korudukları ve güçlerini bu günle kutladıkları özel bir gündür. Kadınların iş hayatındaki performansları ve emek sarf ederek elde ettikleri başarıları kutlamak adına günün anlam ve önemi çok fazladır. Zira emek harcayarak bir yerlere gelmek bir kadının görevi olmuşsa o kadını baş tacı etmek ve en özel hediyeleri almak biz severlere düşüyor.

Sizde hayatınızdaki emekçi kadına hediye almaktan yanaysanız bu hediyelerin özel ve manevi olmasına özen gösterebilirsiniz. Unutmayın ki manevi değeri yüksek olan hediyeler, sevdiklerinizde kalıcı izler bırakacaktır. Her şeyden önce birden çok hediyenin tek bir kategoride buluştuğu Kişiye Özel Hediye bölümünde bulabilirsiniz.

kadınlar gününde sevdiklerinize ayrıcalıklı olduklarını hissettirin

Kadınlar Gününde Sevdiklerinize Ayrıcalıklı Olduklarını Hissettirin

Yalnız kadınlar gününde değil aslında normal günde bile kadınlara ve sevdiklerimize özel olduklarını hissettirmeliyiz. Hayatımızda var oldukları için teşekkür etmeliyiz. Verdikleri her emek adına ne kadar çok hediye alsak da onların haklarını asla ödeyemeyiz. Ama yine de alacağımız güzel hediyeler ile yüzlerindeki tebessüm olabiliriz.

Tabii ki hediye alma konusunda kararsız kalmanız doğal. Bu noktada sizlere yardımcı olabilecek hediye önerilerini Endorfia özel olarak derliyor. Hangi hediyeden yana olursanız olun kadınlar gününde uzatacağınız herhangi bir hediyeyle bile sevdiklerinize güzel jestler yapmış olacaksınız. Peki, hangi özel hediyeler?

Kahve Lokum Seti

Kadınlar günü başta olmak üzere diğer bütün özel günlere yakışacak kahve lokum setini hediye olarak alabilirsiniz. Birkaç lokum çeşidiyle hem yumuşacık yemesi hem de damaklarda iz bırakan lezzetiyle seçebileceğiniz alternatifleri mevcut. Lokumları yerken keyif alacaksınız çünkü yanında enfes Endorfia dünya kahvelerini tüketeceksiniz. Sevdikleriniz kahve lokum setini çok sevecekler bu set içeriğindeki kahveler her hafta özel olarak çekiliyor. Düşünsenize çifte lezzet aynı set içerisinde…

  • Twin Premium Mix Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum &  Kahve
  • Twin Premium Gül Yapraklı Güllü Lokum & Kahve
  • Twin Premium Duble Fıstıklı Çifte Kavrulmuş Lokum & Kahve vb.

Kolonya Lokum Seti

Kadınlar gününde sevdiklerinizi özel hissettirecek bir diğer hediye seti de kolonya lokum setidir. Hijyen açısından önemli bir konuma sahip olan kolonya esanslarını ve yanında yumuşacık lokumları alabilirsiniz. Set içerisinde hem sağlığa iyi gelecek bitkisel kolonyalar hem de ağzınızı şenlendirecek, iki lafın belini kırarken keyif yapılacak lokumlar bulunuyor. Şüphesiz ki kadınlar gününü renklendirecek bir hediye seti.

  • Protokol Set Gül Yapraklı Güllü Lokum & Yeşil Çay
  • Protokol Set Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum & Yeşil Çay
  • Double Premium Mix Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum & Kolonya vb.
8 Mart dünya kadınlar gününde kişiye özel hediyeler

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Kişiye Özel Hediyeler

Kişiye özel hediyeler kategorisinde en şahane tasarımlı ürünler var. Kahvelerin lezzetini uzun süre tutacak, sıcacık ve taze tadıyla içmenize imkân tanıyacak kişiye özel termoslar, çelik mataralar ve çok daha fazlası her özel gün için beğeninize sunuluyor. Bu yılın diğer tüm yıllardan bir farkı olsun istiyorsanız bu özel hediyelerden herhangi birini seçebilirsiniz.

Örneğin; doğa yürüyüşlerinde, sahil kenarı hava alma saatlerinde veya karşılıklı sohbetlerde içilecek leziz kahveleri istediğiniz her an tüketmeniz için matara, termos ve çelik kupaları kullanabilirsiniz. Hatta kadınların en sevdiği içeceklerden olan Türk kahvelerinin yanına sunumuyla göz kamaştıran çikolata setlerini de tercih edebilirsiniz. Bu setlere Endorfia hediyelik çikolata bölümünden ulaşabilirsiniz.

Kadınlar Gününde Kadınlara Özel Setli Hediyeler

Setli hediyeler içerisinden birden çok ürün birlikte bulunuyor. Her sette farklı en az iki ürün yan yana yer alıyor. Setin içeriklerine karar verirken kadınlar gününün anlamına güç katacak hediyeleri seçebilirsiniz. Yüzlerce set ve içerik sizleri Endorfia mağazalarında bekliyor. Mesela kadınların ruhunu okşayacak hediyelerden biri olan romantik Kişiye Özel Metal Kutulu Mumu alabilirsiniz. Kokusuyla cezbedecek ve yansıyacak ışıltılarıyla romantik bir hava edası yaratacak bu hediyeyi kadınlar gününe özel olarak sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

Endorfia Makaronları Yenilenmiş Stoklarda!

Hangi kadın bir makarona karşı koyabilir ki? Belki de çok az kişi… Ekşi tatlı karışımı aromasıyla farklı bir hediye alternatifi olan Endorfia Makaronlar, sevdikleriniz için özel olacak. Kadınlar gününde özel tasarımlı ürünlerin yanı sıra birde bu lezzetleri almanızda yarar var. Ne de olsa her hediyenin katacağı anlam ve iz farklı olacaktır. O halde bu yıl farklılıklar yaratacağınız bir yıl olsun. Kadınları mutlu etmenin sırları arasında; çikolataların, lokumların, Makaronların, drajelerin ve tabii ki Türk mutfağının vazgeçilmezi olan Türk kahvesinin olduğunu unutmayın. Her bir hediyenin bir arada yer aldığı setli kutuları da keyifle incelemeyi ihmal etmeyin. Endorfia her özel günde olduğu gibi kadınlar gününde de yanı başınızda…

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin