14 Mart Tıp Bayramı Hediyeleri

0
646
14 mart tıp bayramı hediyeleri

14 Mart Tıp Bayramı hediyeleri bu özel gün yaklaşırken, neredeyse herkesin aradığı konu başlıkları arasında bulunuyor. Tıp Bayramı bütün sağlık çalışanları için önemli bir hafta olduğu için sizlerde onları hatırladığınızı gösterebilir ve onları mutlu edebilirsiniz. 14 Mart Tıp Bayramı için sağlık çalışanlarını hatırlamanızı göstermenin en kolay yolu onlara bir hediye sunmaktır. Sağlık çalışanlarını unutmadığınızı göstermeniz, insanların hayatlarına dokunuşlardaki rolünü de etkileyecektir. Ayrıca Tıp Bayramında ülkemizin doktorların daha ileriye taşımak adına sizde onlara hediyeleriniz ile moral verebilirsiniz. Özellikle de dünya üzerinde Covid-19 salgını ile savaşırken onlara moral verebilmek için bu özel günü hediyeleriniz ile taçlandırmak isteyebilirsiniz. Farkı hediye alternatiflerine ulaşabileceğiniz Endorfia mağazalarında Kişiye Özel Hediyeler sayesinde 14 Mart Tıp Bayramı için hediye seçmek düşündüğünüzden daha da kolay!

14 Mart Tıp Bayramı İlk Ne Zaman Kutlandı?

Dünyadaki farklı ülkelere bakıldığında aslında her ülkenin Tıp Bayramını farklı tarihlerde kutladığı görüyoruz. Fakat ülkemizde Tıp Bayramı 14 Mart tarihinde kutlanılmaktadır. Aslında bugünde kutlanılmasının sebebi, II. Mahmut döneminde Osmanlı’da kurulan ilk cerrahhanenin 14 Mart tarihinde kurulmuş olmasıdır. Modern alanda tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen 14 Mart tarihi, ülkemizde Tıp Bayramı olarak kutlanmaktadır. İlk olarak Tıp Bayramının kutlanması da 14 Mart 1919 yani İstanbul işgal altındayken gerçekleşmiştir. Tıbbiye öğrencilerinin toplanmış ve işgal için de protesto etmişlerdir. Bahsettiğimiz tarihler nedeniyle Tıp Bayramı ülkemizde 14 Mart tarihinden uzun yıllar kutlanmış ve kutlanmaya da devam etmektedir. 

Tıp Bayramı Hediye Önerileri Nelerdir?

Sağlık çalışanları her zaman insanların hayatlarına dokunarak, onları sağlıklı bir hale getirmeye çalışırlar. “Sağlık olsun” diyerek çıktıkları bu yolda, insanları sağlığına kavuşturmak onların en büyük mücadelesidir. Son zamanlarda tüm dünyada görüldüğü gibi ülkemizde de görülen Covid-19 salgınında büyük bir mücadele gösteren sağlık çalışanları, büyük bir özveri ile mücadelelerine devam etmektedirler. Büyük bir mücadele vererek canla başla çalışan sağlık çalışanlarını yaklaşan 14 Mart Tıp Bayramında hatırlamak bizim en büyük görevimiz. Onlar hatırladıkça mutlu olurlar ve salgın gibi çeşitli hastalıklarla savaşma gücünü kendilerinde bulabilirler. Bu nedenle onlara 14 Mart Tıp Bayramında sizlerde bir hediye alabilir ve onların her an yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Peki, 14 Mart Tıp Bayramında sağlık çalışanlarına hangi hediyeleri alabilirsiniz?

sağlık çalışanlarına sağlıklı hediyeler endorfia mağazalarında

Sağlık Çalışanlarına Sağlıklı Hediyeler Endorfia Mağazalarında

Sağlık çalışanları gecelerini gündüzlerine katarak, yoğun zamanlarında insanların sağlıklı olmasına kendilerini adamış kişilerdir. Gerekli tüm fedakarlıkları yaparak ülkesinin her bir ferdi için uğraşan sağlık çalışanları, 14 Mart tarihinde de en güzel hediyeleri hak ediyor. Sağlık çalışanların gücüne güç ekleyecek ve onlarında sağlığını korumasını sağlayacak olan hediyelik ürünlerin hepsine Endorfia mağazaları aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Sağlık çalışanlarının bağışıklıklarını korumaya yardımcı olan enfes lezzetlerden, onlara özel olarak üretilen birçok ürünü bulabileceğiniz tek adres Endorfia mağazalardır. Bizler size bu yazımızda 14 Mart Tıp Bayramı Hediyeleri olarak neler alabileceğiniz konusunda farklı önerileri sizler için derledik. Gelin, bu önerilerin hepsini birlikte inceleyelim. 

Sağlık Çalışanlarına Sağlıklı Hediyeler Neler Olabilir?

Sağlık çalışanları büyük fedakarlıklar göstererek çalışmaktadırlar. Sizde yaptıkları fedakarlıklar karşılık olarak onların unutulmadığını hediyeleriniz ile gösterebilir ve onları her zaman hatırladığınızı gösterebilirsiniz. Onların farklı vakalarla karşı karşıya olduğu düşünüldüğünde, sağlık çalışanlarının sağlığına daha çok dikkat etmesi gerektiği açıkça görülüyor. Bu nedenle sizler 14 Mart Tıp Bayramı Hediyeleri arıyorsanız, sağlık çalışanlarına kültürümüzde de önemli bir yeri olan kolonya setlerini armağan edebilirsiniz. Kültürümüzden bir esinti olan ve “Türklerin Silahı” olarak bilinen kolonyalar, büyüleyici kokularıyla Endorfia Kolonya mağazalarında sizleri bekliyor. Büyüleyici kokusuyla kendinizden geçeceğiniz, efsane bir kokusu bulunan Double Premium Gül Yapraklı Güllü Lokum & Kolonya setlerine Endorfia mağazalarından ulaşabilirsiniz. Kolonyanın yanına ince düşünülmüş enfes lezzetli Gül Yapraklı Güllü Lokum sayesinde sağlık çalışanların damakları da bayram edecek. 

Dinlenirken Rahatlamak Sağlık Çalışanlarında Hakkı

Dinlenirken her insan gibi rahatlamak ve sürekli zinde olmak tabii ki sağlık çalışanlarının hakkıdır. Bu nedenle sizlere almak isteyeceğiniz 14 Mart Tıp Bayramı Hediyeleri arasında bulunan farklı bir seti sizlere öneriyoruz. Kişiye Özel Termos Bardak & Premium Kahve seti, içerisinde bulunan kahve sayesinde sağlık çalışanlarının dinlenirken rahatlamasını sağlayacaktır. Ayrıca yine setin içerisinde bulunan kişiye özel termos bardak sayesinde kahvelerinin uzun süre aynı ısıda kalmasını sağlayabilirsiniz. Çifte hediyeleri bir arada sunabileceğiniz ve efsane olan setler arasında bulunan bu set Endorfia mağazalarından ulaşabilirsiniz. Dilerseniz kişiye özel termos bardağın üzerine hediye etmek istediğiniz sağlık çalışanın ismini yazdırabilir ve isterseniz de onların damak zevkine uygun olarak kahve seçiminizi yapabilirsiniz. 

özel günlere özel hediyeler

Özel Günlere Özel Hediyeler 

14 Mart Tıp Bayramı ülkemizde özel bir gün olarak kutlanılmakta ve hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. 14 Mart Tıp Bayramında sağlık çalışanlarına sizde özel hediyeler sunmak istiyorsanız, Endorfia mağazalarından çeşitli hediye önerilerine göz atabilirsiniz. Fakat özel günlere özel hediyeler daha çok yakışır. Sizin de aynı hastanede çalışan birçok sağlık çalışanı tanıdığınız varsa, herkese hediye alarak bütçenizi zorlayabilirsiniz. Bu nedenle bütçenizi zorlamayacak ve enfes lezzetleri birçok sağlık çalışanına sunabilirsiniz. Sağlık çalışanlarının damaklarını tatlandıracak enfes lezzetlere Endorfia mağazalarının Hediyelik Çikolata kategorisinden ulaşabilir ve siparişinizi aynı gün kargo seçeneğiyle ulaşabilirsiniz. 

Sağlık Çalışanlarına Yoğun Tempolarına Özel Bir Hediye

Sağlık çalışanları zaman zaman oldukça yoğun tempolarda çalışmak zorunda kalabiliyorlar. Bu nedenle onlara hediye edebileceğiniz Termoderi Defter – Metal Roller Kalem – 32 GB Metal Renkli USB Bellek – Single Slim Gül Yapraklı Güllü Lokum seti ile yoğun tempolarında sağlık çalışanlarına yardımcı olabilirsiniz. Birçok ürünü bir arada bulunduran Endorfia setleri sayesinde 14 Mart Tıp Bayramı Hediyelerini seçmek artık oldukça basit. Siz sadece sağlık çalışanlarına hangi hediyeyi almak istediğinize Endorfia mağazaları aracılığıyla karar verin.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin