Özel Günlerde Kişiselleştirilmiş Hediyeler ile Fark Yaratın

0
688

Sadece Ona Özel Bir Hediye

Doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı gibi özel günlerin başrolü olan hediye, sadece özel günlerde değil sıradan günlerinde de verilmekte. Eski bir arkadaşınız birden bire aklınıza geldiğinde, kardeşiniz yeni bir işe başladığında, sevdiğiniz kişiyi ya da annenizi özlediğinizde, size onlara kendinizi hatırlatmanın ve onları mutlu etmenin en kolay yoludur hediyeleşme. Sevdiklerinizin yüzünde kocaman bir gülümseme ve gözlerindeki parıltıyı görmek için özel günleri beklemeye gerek yok.

Günümüzde hediye için pek çok ayrı alternatife sahibiz. Fakat bu hediyelerin öneminin arttıracak hamleler de mevcut. Kişiye özel tasarımlar ile sevdiklerinize kalıcı birer hediye verin.

Kişiye Özel Hediyeler

2000 yılından sonra doğan yeni tüketici grubu Z kuşağı, bireyselliğe, kendi serüvenini çizmeye ve kendi hikâyesini oluşturmaya önem veriyor. Bu nedenle kişiler kendine has, karakterini yansıtan bir şeylerin sahibi olmak istiyor. Kişiye Özel Hediyeler ise bu noktada bir hikâye oluşturmaya yardımcı pek çok seçenek bulunuyor.

İsimli Hediye Setleri ile sevdiklerinizi özel hissettirmenizi sağlayacak tasarıma sahip ürünler mevcut. Üzerine isim yazılayabilen, hiç yanınızdan ayırmayacağınız powerbank, termoderi kapaklı defter ve kahve veya çayınızı sıcak tutmanız için yine isim yazma seçeneğine sahip şık termoslar; Endorfia’nın eşsiz çikolata, rengârenk draje ve yüksek kalitedeki premium kahve paketiyle bir araya gelerek mükemmel bir uyum sağlamakta. Bir kutu dolusu mutluluktan hangisini seçeceğiniz size kalıyor.

Kişiselleştirme Nasıl Yapılabilir?

Kişiselleştirme, hemen hemen herkes için özel bir anlam taşır. Bir şeylere anlam yüklemek o şeyi çok daha değerli kılar ve onunla bağ kurmanıza yardımcı olur. Bu bazılarımız için bir renk, bazılarımız için bir desen, bazılarımız için ise isimdir. Bu bağlamda kişiye özel oluşturulmuş hediyeler, sadece obje değil aynı zamanda hikâyesi olan bir anıya dönüşmektedir.

Peki, kişiye özel tasarım hediyelerinde isim yazması neden önemlidir? Kişi kendi ismine karşı duyarlıdır ve en çok kendi adına tepki verir. Kendi adınızın yazılı olduğu bir hediye aldığınızı düşünün. Bu durum sizi bir yandan şaşırtırken diğer yandan hediyenin sadece size ait olduğunu hissettirecektir.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin