Kurumsal Hediye Önerileri

0
553
kurumsal hediye önerileri

Kurumsal hediye önerileri ile şirketinizin prestijini arttırabilir veya kurum çalışanlarınıza jest olacak hediyeler armağan edebilirsiniz. Birden çok şık ve kullanışlı kurumsal hediye seçeneği ile sevdiklerinize kucak dolusu mutluluk yaşatabilirsiniz. Ayrıca kurumsal çikolatalardan kişiye özel hediye ürünlerine kadar çeşitli hediye türleri ile sevdiklerinize “hayırlı olsun” mesajını verebilirsiniz. Bunun yanı sıra bol hediye çeşidinin mevcut olduğu Kurumsal Hediye kategorisinden de seçimlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Kurumsal Hediye Seçenekleri Neler

Kurumsal hediye, şirketler de kişiler arası iletişimi artıracak ve kurumsal imajınıza güç katacak hediyelerin bütününü kapsıyor.  Yani ister yakınınızı kurumunda ziyaret etmeye giderken yanınızda bu hediyelerden birini götürebilir isterseniz de sevdiklerinizin başarısını kutlamak için onlara bu hediyelerden herhangi birini alabilirsiniz. Peki, bu kurumsal hediye seçenekleri neler?

Endorfia Dünya Kahveleri

  • Endorfia Sidamo Gr.4 hediyelik dünya kahvesi
  • Endorfia Costa Rica Tarrazu hediyelik dünya kahvesi
  • Endorfia Colombia Supremo Medellin hediyelik dünya kahvesi.

Endorfia Lokum Setleri

  • Gül yapraklı güllü lokum
  • Sade lokum
  • Duble fıstıklı çifte kavrulmuş lokum
  • Çikolata kaplı fıstıklı lokum
  • Kahve lokum seti
  • Kolonya lokum seti

Endorfia Hediyelik Çikolata

  • Krokan çikolata
  • Madlen çikolata
  • Special çikolata
  • Özel gün çikolatası
  • Draje
  • Kahve çikolata seti
  • Kolonya çikolata seti

Bunun yanı sıra mağazamızda doğum günlerine, anneler gününe, babalar gününe, sevgililer gününe ve daha birçok özel güne özgü pek çok özel tasarımlı ürün yer alıyor. Özellikle de kurumsal iş piyasasında kullanılmak amacıyla ikramlıklarımız da bu ürünlere eşlik ediyor. Setler halinde de satışa sunulan bu ikramlıklar az önce de belirttiğimiz gibi çikolata, lokum, kolonya, draje, kahve çeşitleri olmak üzere şık setlere dönüştürülen hediye kutuları içerisinde bir arada bulunuyor. 

İş Arkadaşına Alınabilecek Kurumsal Hediye Çeşitleri

İş arkadaşıma alınabilecek hediye çeşitleri umduğunuzdan da fazla. Mağazamızda her özel an için mevcut olan hediyelerin bir kısmını da kurumsal hediye türleri oluşturuyor. Özellikle de ayrıca hazırlanmış olan kurumsal hediye bölümünde hediye alternatifleri rüzgar estiriyor Mesela tam da iş arkadaşınıza tebrik hediyesi olacak Yeni İş Hediyeleri bölümünden hediyeler alabilirsiniz.

Alacağınız bu hediyeler ile iş arkadaşınızı hem tebrik etmiş olacak hem de kurumsal gücüne enerji katacaksınız. Zira kalitesinden ödün vermeyen kurumsal hediye önerileri ile aradığınızdan da çok daha anlamlı hediyeleri bulmanız mümkün olacak. Üstelik sadece özel günlerde de değil, sevdiklerinizi makamlarında ziyaret etmek istediğinizde de yanınızda çam sakızı çoban armağanı olacak bu hediyeleri götürebilirsiniz.

kurumsal hediye neden tercih edilmeli

Kurumsal Hediye Neden Tercih Edilmeli?

Kurumsal hediye, genellikle iş ilişkilerinde iletişimi artırmak ve marka tanıtımına damga vurmak amacıyla hazırlanan hediyelerdir. Şirketlerin isteği üzerine de özel olarak tasarlanabilmekte ve toplu olarak hizmetinize sunulmaktadır. Gözleri kamaştıran renk seçenekleri ve kalitesinden ödün vermeyen özellikleri sayesinde kurumsal şirketlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Sizler de şirketinizin reklamını yapmak istediğinizde özel olarak kurumsal hediye tasarımları talep edebilir, gücünüze renk katarak zirvelere ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte katılacağınız bir davetiyeye bile kurumsal hediye önerileri eşliğinde anlamlı ve şık hediyeleri seçebilir, yanınızda keyifle götürebilirsiniz. Kullanışlı ve uzun ömürlü olan bu hediyeler ile çalışma arkadaşlarınızı, patronunuzu veya sevdiklerinizi mest etmeyi başarabilirsiniz.

Kurumsal Hediye Setleriyle Farkınızı Ortaya Koyun!

Kurumsal hediye önerileri ile sizler de kurumsal hediye setlerinden birini seçebilir, alacağınız hediyelerle farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Çünkü mağazada bulunan yüzlerce ürünün geneli özel bir işçilikle hazırlanmakta ve özgün tasarımları ile görenlerin gözlerini kamaştırmaktadır. Üstelik hediye setlerinde bulunan birden çok hediye de sevdiklerinize çifte mutluluklar yaşatmanıza vesile olmaktadır. Kısacası kurumsal hediye çeşitlerinin hepsi davetiyelere, protokol ilişkilere ve daha birçok işe imza atacak bir potansiyele sahiptir.

Ayrıca bu kurumsal hediye setleri arasında neler yok ki? Örneğin; iş hayatında başarılar dileyeceğiniz eşinize isme özel hediye setlerinden birini alabilirsiniz. Özgün olarak tasarlanan bu ürünlerin üzerinde birde sevdiklerinizin ismi silinmez lazer baskı ile yazılsa hiçte fena olmaz öyle değil mi? İşte tam da bu yüzden sizleri ve sevdiklerinizi mutlu edecek isme özel hediye seçeneklerini geliştirdik. Dilediğiniz hediyeden yana durabilir, farklı ve tarz kurumsal hediye seçenekleri ile farkınızı ortaya koymanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen Kurumsal Hediye Seçenekleri

Bir yakınınıza, annenize, arkadaşınıza veya sizin için değerli olan birine kurumsal hediye alırken en çok tercih edilen hediyelerden yana durabilirsiniz. Böylece hangi kurumsal hediyelerin hangi zamanlarda daha çok kullanıldığını veya alındığını öğrenebilirsiniz. Bu da en az kurumsal hediye önerileri kadar sizlere yardımcı olabilecek bir durumdur. O yüzden hediyelerinizi seçerken ya önerilere odaklanın ya da en çok tercih edilen hediyelerden yana tercihlerinizi yapın. Zira bunların sonucunda en güzel hediyeleri seçmiş olacağınızdan şüpheniz olmasın.

hediyelik çikolata

Endorfia’dan Kurumsal Hediye Fikirleri

Endorfia olarak sizler için birbirinden özel kurumsal hediye önerileri derledik. Ancak bunlarla da sınırlı kalmadık. Aksine mağazamızın kurumsal hediye bölümü başta olmak üzere kişiye özel hediye bölümlerinde de kurumlara özgü olabilecek hediyelere yer verdik. Yani bir hediyeden çok daha fazlası olacak hediye seçeneklerine mağazanın her bir köşesinden ayrıca ulaşma şansına sahipsiniz. Bunlara ek olarak daha fazla fikir için “Kurumsal Hediye Alternatifleri” yazısına da göz atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin