Kolonya Nasıl Kullanılır

0
458
kolonya nasıl kullanılır

Kolonya, ilk üretildiğinde tıbbi amaçlarla kullanılmaya başlanmış ve hatta birçok kişi tarafından parfüm kokusu olarak da kullanılmıştır. Günümüzde ise Covid-19 sürecine etkisi oldukça fazla olan bir esans türü olmayı başarmıştır. Zira attığımız her adımda hem kendimizin hem de sevdiklerimizin sağlığını korumak amacıyla tercih ettiğimiz kolonyalar etkili bir dezenfektan olarak da kullanılmaktadır. Bakteri, virüs ve daha birçok mikroba karşı koyan ve birden çok koku çeşidi bulunan kolonyalar için Kolonya kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Kolonya Kategorisinde Hangi Kolonyalar Var?

Kolonyalar ve kolonya setleri diğer tüm hediyelerden farklıdır. Çünkü sağlığa olumlu etkileri olan bir üründür ve belki de son zamanların en ideal hediye türlerindendir. İster kendimiz için alacağımız istersek de sevdiklerimize geçmiş olsun hediyesi olarak alacağımız bir sürü seçenek varken kolonya çeşitleri en anlamlı hediyelerden biri oluyor. Haliyle virüs salgınında en çok ihtiyaç duyduğumuz şey de kolonyalar…  Peki, bu kolonya esansları hangileri?

  • Hediyelik Limon Kolonyası 80 Derece 200 ML
  • Lavanta Kolonyası 80 Derece 200 ML
  • Yasemin Kolonyası 80 Derece 200 ML
  • Yeşil Çay Kolonyası 80 Derece 200 ML
  • Ihlamur Kolonyası 80 Derece 200 ML

Tüm bu kolonya seçeneklerine mağazamız üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Peki, kolonya nasıl kullanılır?

Kolonya Nasıl Kullanılır?

Kolonya, içerisinde etil alkol bulunan ve donma noktası yüksek olan bir esanstır. Bu nedenle buzdolabında muhafaza edilebilir. İhtiyaç duyulduğunda dolaptan alınır ve ele dökülerek kullanılır. Zira mikrop türleri genellikle ellere bulaşır ve bu nedenle de kolonya ellere dökülerek kullanılması doğru olan bir üründür. Aynı zamanda dolap dışında da kolonyanızı bırakabilirsiniz.

Kısacası kolonyaları hem buzdolabı içerisinde hem de dolap dışında bırakabilirsiniz. Birden çok çiçek kokusu da bulunan kolonyaların çeşitleri de oldukça etkilidir. Sağlığa güzel dokunuşlar yapan kolonyalar aynı zamanda da mis kokusu ile huzur verir. Peki, hangi kolonyayı almalıyız diyorsanız Kişiye Özel Lavanta Kolonyası 80 Derece 200 Ml kolonyasını deneyebilirsiniz.

kolonya seçerken nelere dikkat edilir

Kolonya Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Hediye alırken dikkat edilmesi gereken birkaç husus vardır. Mesela sevdikleriniz için onların işine yarayacak ürünleri seçerken nasıl şeffaf davranıyorsanız hediyelik kolonya seçerken de bazı şeylere dikkat etmelisiniz. Örneğin; kolonya esansları kokusu hafif olan türdendir. Ancak bazı kokular veya bitkiler alerjik etkiler yaratabilir.

Özelliklede kronik astım vb. gibi alerjik hastalığa sahip olan kişilere kokuların tamamı yasaktır. Eğer hediyelik kolonya almak istiyorsanız bu tür alerjik hastalıkları taşımayan yakınlarınıza veya sevdiklerinize alabilirsiniz. Kolonya içerisinde birçok bitki türü bulunur. Ihlamur bitkisi, lavanta bitkisi, yeşil çay vb. gibi bitkilerle kolonya esansları yapılıyor.

Bu bitkilerin hepsi sağlığa deva olan yani şifa veren bitkilerdir. Fakat yine bu bitkilere alerjisi olmayan kişilere bu kolonyaları almanız daha doğru olacaktır. Bunun gibi hususlara dikkat etmeniz hediyelik kolonya seçimlerinizi kolaylaştıracaktır. Bu noktada sizlere iyi gelecek birden çok kolonya türünü öneriyoruz. Dilerseniz İsme Özel Kolonya kategorisini de inceleyebilirsiniz.

İsme Özel Kolonya Neden Özeldir?

İsme özel kolonya neden özeldir diyorsanız bu kokularla buluşmanızı öneriyoruz. Bu kokuları kullandıktan sonra kendinizi çok daha hijyenik hissedeceksiniz. Özellikle de farklı koku tarzlarıyla sevdiklerinize her özel gün de veya dilediğiniz anlarda sürprizler yapabileceksiniz.  Zaten bu setleri özel yapan da kokularındaki ferahlık ve huzurdur.

Bunun yanı sıra sevdiklerinizin isimlerine özel olarak hazırlatmanız da ayrı bir lüks. Kim istemez ki ismine özel bir armağan alabilmeyi… Yani dememiz o ki sevdiğiniz birine çok mutlu olacağı bir hediye uzatmak istediğinizde ona mandalina, limon, yeşil çay gibi çeşit çeşit olan kolonyalardan birini alabilirsiniz. Böylece onun sağlığına önem verdiğinizin de mesajını verebilirsiniz.

Kolonya Çeşitleri Pahalı Mıdır?

İsme özel kolonya başta olmak üzere alacağınız kolonyaların pahalı olup olmadığını merak ediyorsanız müjdemizi vermek isteriz. Daha doğrusu bir hediye seçerken takıldığımız ilk nokta maddiyat oluyorsa eğer, bu konuda mutlu olmanızı sağlayacak haberlerle geldik. Zira ekonominin getirdiği dalgalanmalar hediye seçerken bizleri “acaba pahalı mı?” sorusuna yöneltebiliyor. Ancak biz Endorfia olarak sizlere ve sevdiklerinize acaba sorusunu düşündürmeyecek hediyeleri hazırladık, hazırlamaya da devam ediyoruz.

Nasıl yani? Tabii ki en ekonomik fiyatları sevdiğiniz her ürüne ekliyoruz. Adeta sizlere bütçe dostu olacak hediyeleri her geçen gün artırmaya devam ediyoruz. İsme özel kolonyalar da bu uygun fiyatlara dahildir. Dilediğiniz zaman gönlünüzden geçen hediyeyi hiç tereddüt etmeden en uygun fiyatlarla alabilirsiniz.

hediyelik kolonya

Endorofia’dan Kolonya Önerileri

Hediyelik kolonyaları almak istiyorsanız birden çok kolonya çeşidini inceleme şansına sahipsiniz. Özelliklede Endorfia logosunun bulunduğu, özel cam şişeleriyle ve özel ahşap kapakları sayesinde kolonyanın etkisi büyük ve sağlık için de etkili. Kolonya siparişi verirken bunun gibi özelliklere ağırlık vermeniz doğru ve orijinal kolonyaları seçmenize olanak tanıyacak. Bunun yanı sıra daha fazla öneri ve hediye için “Kolonya Faydaları Nelerdir” yazısına bakabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin