Kolonya Faydaları Nelerdir?

0
459
kolonya faydaları nelerdir

Kolonya, günümüzün en çok ihtiyaç duyulan ürünlerinden biri olmaya devam ediyor. Zira Covid-19 salgınıyla birlikte kullanım oranı zirve yapan kolonyalar sağlık açısından sıklıkla tercih edilen ve dezenfektan özelliği olan ürünlerden bir tanesidir. Özellikle de pandemi sürecinde mikroba ve virüse karşı kullanımı artan kolonyalar birden çok esans çeşidiyle de çok sevildi. Her geçen gün stoklarını yenilediğimiz kolonyalar için dilediğiniz zaman Kişiye Özel Kolonya kategorisine göz atabilirsiniz.

Kişiye Özel Kolonyaların Farkı Nedir?

Kişiye özel kolonyaların farkı nedir diye merak ediyorsanız koku esanslarının türlerine ve özelliklerine göz atabilirsiniz. Yeşil çay kolonyası, mandalina kolonyası, misket limon ve daha fazlasını kategorimizin kolonya bölümü dahil diğer kategorilerde de bulabilirsiniz. Çeşitli pek çok hediyeliğimiz arasında mevcut olan kolonyalar özellikle de koronavirüs salgınından sonra daha çok bir önem kazandı. Zira sağlığımızı korumak için de bu kolonya esanslarından herhangi birini kullanmamız yerinde olacaktır.

Üstelik sadece evde bulunsun diye de değil, gezmeye ya da geçmiş olsun dileklerinde bulunmaya giderken yine yanınızda taşıyabileceğiniz hediyelerden biri de kişiye özel kolonya hediyesi oluyor. Bu hediye sayesinde hem kendinizi hem de sevdiklerinizi gönül rahatlığıyla güvence altına alabilirsiniz. Bunun yanı sıra özenle hazırlayıp cam şişelere doldurduğumuz ahşap kapaklı kolonya esanslarını uzun süre gönül rahatlığıyla muhafaza edebilirsiniz.

Hangi Esans Kokuları Var?

Birbirinden farklı kolonya esansları ile hem kendinizin hem de sevdiklerinizin sağlığını koruma altına alabilirsiniz. Yürüyüşe çıktığınızda, gezmeye gittiğinizde, toplu ortamlarda bulunmanız gerektiğinde, geçmiş olsun dileklerinde bulunmak istediğinizde kısacası her adımda sevdikleriniz için bir kolonya alarak onlara büyük bir güzellik yapabilirsiniz. Yanınızda taşıyacağınız bu mis kokulu kolonyalar sayesinde de sağlığınıza güzel dokunuşlarda bulanabilirsiniz. Peki, hangi kolonya esansları var?

  • Kişiye özel yeşil çay kolonyası 80 derece 200 ml
  • Kişiye özel ıhlamur kolonyası 80 derece 200 ml
  • Yasemin kolonyası 80 derece 200 ml
  • Limon kolonyası 5’li 80 derece 50 ml
  • Mandalina kolonyası 80 derece 200 ml
  • Kişiye özel misket limon kolonyası 80 derece 200 ml
  • Kişiye özel lavanta kolonyası 80 derece 200 ml
  • Sprey kolonya 50 ml
hediyelik kolonya setleri pahalı mı

Hediyelik Kolonya Setleri Pahalı Mı?

Hediyelik kolonya setleri, kişiye özel hediyeler, özel tatlı ikramlıklar ve yüzlerce hediye çeşidi mağazamızın yenilenmiş stoklarında yerini almaya devam ediyor. Tazelikleriyle vazgeçilmez birinci sınıf lezzet olarak seçilen lokumlar, drajeler, makaronlar, çikolatalar kalitelerinden ödün vermiyor. Tabii ki bu enfes tatlara eşlik eden Türk kahvesi, filtre kahve ve dünya kahveleri de içenlerin bir daha içmek istediği içeceklerden olmayı başarıyor. Her bir set kendi içerisinde özel tatlarla ve tasarımlarla buluşuyor.

Mağazamız üzerinden Kolonya esansları ve diğer tüm hediyeleri gönlünüzden geçtiği gibi kolaylıkla alabilirsiniz. Hangi hediyeden veya özel tattan yana durursanız durun ister tekli ister setli hediyelikleri alın hepsi en uygun ve avantajlı fiyatlarıyla sizleri bekliyor. Bütçe dostu olan her bir hediyeliğimizi gönlünüzden geçtiği an alabilir, sevdiklerinizi de kolonya esanslarının bulunduğu özel setlerle buluşturabilirsiniz.

Kolonyanın Sağlığa Faydaları Neler?

Kolonyanın sağlık açısından pek çok faydası bulunmaktadır. Kokusuyla ayrı bir huzur veren kolonyaların aslında çok daha büyük etkileri vardır. Bunlar neler mi? İşte detaylar…

  • Kolonya adeta ferahlık hissi verir ve kokusuyla mest eder
  • Temizlik hissi verir ve güzel kokusuyla uzun süre kullanım sıklığı sağlar
  • Hijyeni sağlamanız konusunda oldukça yardımcıdır
  • Bakteri ve virüs gibi birçok mikrobu yok etmeyi sağlar

Buna benzer daha birden çok fayda sunan kolonyaları mutlaka hayatınızın merkezine almanızı öneririz. Özellikle de son günlerde artan vakaların toplu ortamlarda daha çok yayılmasını az da olsa önleyebilmek adına kolonyaları sıklıkla her fırsatta kullanabilir, sevdiklerinizi ve kendinizi güvence altında tutabilirsiniz.

Kolonya Dolapta Saklanır mı?

Kolonya bir gıda maddesi olmasa da saklama yöntemi oldukça önemlidir. Zira sağlık açısından etkili olan bu kolonyaların da saklanması konusunda püf noktaları vardır. Mesela kolonyalar, ısı ve güneş ışığından uzak yerlerde saklanmalıdır. Ve hatta dilerseniz buzdolabında da saklayabilirsiniz. Kolonyayı buzdolabında saklamak doğru bir yöntemdir çünkü içerisinde bulundurduğu etil alkol donma noktası yüksek olan bir maddedir bu nedenle buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.

Aynı zamanda sevdiklerinize kolonyanın da bulunduğu hediyelerden birini almak istediğinizde onlar için çok sevilen Kolonya Çikolata Seti türlerinden yana durabilirsiniz. Bu sette hem ağızları şenlendirecek çikolatalar hem de sağlığa güzel dokunuşlar yapacak kolonya esansları bir arada bulunuyor. Kısacası bu set bir hediyeden çok daha fazlası…

hediyelik kolonya

Endorfia’dan Kolonya Önerileri

Endorfia olarak her an kendinizi huzurlu bir esinti içerisinde bulacağınız kolonyaları derledik. Birbirinden farklı ve güzel kokularıyla kolonya esanslarından dilediğinizi alabilirsiniz. Kullanırken dahi kokusunu çok seveceğiniz bu kolonyaların tamamına mağazamızın tüm özel köşelerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca daha farklı hediye önerilerini de görmek isterseniz “Değişik Hediye Fikirleri” yazısına da göz atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin