Kişiye Özel Termos Nereden Alınır?

0
350
kişiye özel termos nereden alınır

Kişiye özel bir hediye ne kadar anlamlı olabilir? Bizce de çok anlamlı olur. Üstelik eğer ki bu özel hediye sevdiklerinizin yüzünü güldürüyorsa çok daha kıymetli olacaktır. Düşünsenize bir özel hediye alacaksınız ve sevdiklerinizi dünyanın en mutlu insanı yapacaksınız. Daha ne olsun?

İşte biz de Endorfia olarak bunları düşündük. Ve sizler için birbirinden şık, özel hediyeleri derledik. Herkesin en sevdiği ürün olmayı başaran termosların seçeneklerini artırdık. Bugün mağazamıza uğrayıp sevdikleriniz için harika bir hediye seçebilirsiniz. Bu hediye ne mi? Tabii ki şıklığı, görüntüsü ve kullanışlılığı ile termos. Ancak bu bahsettiğimiz termos tam anlamıyla özel bir ürün.

Evet, Kişiye Özel Termos türlerinden bahsediyoruz. Renk seçenekleri ve ekonomik fiyatları ile sizleri cezbedecek. Hem sevdiklerinizi mutlu edebilir hem de kendinize bir güzellik yapabilirsiniz. Zira bu ürün sizlerin de favorisi olacak.

Sevdiklerinize Özel Bir Armağan Uzatın…

Sevdikleriniz için özel günler başta olmak üzere her an manevi değeri yüksek hediyeler alabilirsiniz. Birden çok hediyelik çeşidimiz arasında aradığınız ürünleri bulabilirsiniz.

Özellikle de son zamanların en popüler ürünlerinden biri olan kişiye özel termoslar ile sürprizler yapabilirsiniz. Peki, sadece bu kadar mı? Elbette ki bu kadarla sınırlı kalmadık. Özel hediyeliğimizin yanına bir de lezzetine doyum olmaz ikramlıkları ekledik. Yani birden çok hediyeden oluşan hediye kutusu çeşitlerini hazırladık.

Bu kutulara bazı kahve türlerini, leziz çikolataları, lokumları, makaronları ekledik. Kişiye özel termosları seçerken yanında çikolata, makaron, kahve veya lokum ürünlerinden birini de göreceksiniz. Bunun için kişiye özel termos modellerini ve setlerini inceleyebilirsiniz.

Kişiye Özel Termosları Nereden Alabiliriz?

Kişiye özel termosları herkesin çok sevdiği Endorfia mağazamızdan alabilirsiniz. Mağazamızda seçeneklerini artırdığımız birçok ürün arasından seçimlerinizi aşkla yapabilirsiniz. Özellikle de kalitesinden ödün vermeyen bu ürünleri en ekonomik fiyatlarla alabilirsiniz. Kısacası istediğiniz kişiye özel termosu ve diğer tüm ürünleri mağazamızdan tedarik edebilirsiniz.

Mesela canınız sıkıldığında rotanızı Endorfia’ya çevirebilirsiniz. Mağazamızdaki renkli, enerjik ve kaliteli ürünler sizleri çok mutlu edecek. Özel hediyelerden damakları şımartan lezzetlere kadar pek çok ürün yer alıyor. İstediğiniz ürünü keyifle alabilirsiniz. Tabii ki termosun yanında ne olmalı? Evet, kahve ve çikolata… Hem kahve hem de çikolata setlerinin de yer aldığı kişiye özel termos setlerimize göz atabilirsiniz. Dilerseniz Hediyelik Çikolata kategorisinden kahve ve çikolata setlerine de bakabilirsiniz.

hediyelik çikolata türleri neler

Hediyelik Çikolata Türleri Neler?

Hediyelik çikolatalar için ayrıcalıklı bir kategori hazırladık. Ramazan aylarının vazgeçilmez tatlarından biri olan çikolata türlerini her hafta taze olarak hazırlıyoruz. Paketlemeleri yapıyoruz ve aşkla stoklarına ekliyoruz. Krokan çikolata, madlen çikolata, Special Çikolata gibi birçok çikolatamız var.

İftar yemeğinden sonra içeceğiniz köpüklü kahvelerinizin yanına en çok da hediyelik çikolata seçenekleri yakışacak. Ağızlarınız tatlansın, sohbetleriniz hiç bitmesin ve özel mi özel termoslarınızda kahveleriniz hep sıcak kalsın. Taze ve sıcak kahveler için kişiye özel termosları tercih edebilirsiniz.

Kişiye Özel Termosun Saklanma Süresi Nedir?

Kişiye özel termoslar kolay kullanımı ve sağlamlığı açısından oldukça fazla tercih edilmekte. Hem soğuk hem de sıcak içeceklerinizi uzun süre mevcut ısısıyla koruyabilmektedir. Aynı zamanda tak çıkar sistemine sahip olması da termosun ömrünü daha çok uzatmaktadır. Dayanıklı olan kişiye özel termosları ne kadar özenli kullanırsanız ömrü bir o kadar daha çok uzayacaktır.

Kişiye Özel French Press Termoslar Niçin Kullanılır?

Kişiye özel french press termoslar ile bitki çayları demleyebilirsiniz. Ve tabii ki heyecanla beklediğiniz o sorunun cevabı da bu termosta saklı. Kahvelerinizi de bu termoslar ile hazırlayabilir, 4-6 saat süresince taze olarak tutabilirsiniz. Üstelik gittiğiniz her yere yanınızda taşıyabilirsiniz. Oldukça pratik ve kullanışlı bir üründür. Kahvelerinizi doğayla buluşturabilirsiniz.

French Press Termos ile Kahve Demleme Adımları

  • Bir su bardağı suyu kettla’da veya başka bir alet yardımı ile kaynatın,
  • Kaynayan suyu 45-50 saniye dinlendirin. Bu sırada French Press’e, kendi ölçeği ile 1 ölçek Endorfia kahveyi ekleyin,
  • 5 dakika süresince kahvenin suyla iyice harmanlaşmasını bekleyin. Sonra French press’in pistonunu yavaşça aşağıya doğru bastırın,
  • Ortada duran press’in 1.5 dakika süresince bırakın orada kalsın. Sonrasında da tekrar aşağıya doğru bastırın ve sonuna kadar indirin,

İşte bu kadar! Kahveniz hazır, ellerinize sağlık. Afiyet olsun!

hediyelik çikolata

Endorfia’dan Kişiye Özel Hediye Önerileri

Endorfia olarak sizler için en iyisini yapmaya devam ediyoruz. Yerken tadına doyamayacağınız lezzetleri hazırlıyoruz. İçerken kendinizi huzura kaptıracağınız kahveleri sunuyoruz. Birbirinden özel mi özel ürünleri beğeninize sunuyoruz. İstediğiniz birden çok hediyeyi set halinde bulma şansını elde etmenizi istedik. Ve bu yüzden de hediye kutusu çeşitlerimizi artırdık.

İstediğiniz zaman mağazamıza uğrayabilirsiniz. Kendinize arada bir güzellikler yapın. Küçük de olsa bir hediye alın. Sevdiklerinize de sürprizler yapın. Biz daima her an özel hediye seçeneklerimizle yanınızdayız. Hazır buralara kadar gelmişken kendinizi şımartmaya ne dersiniz? O halde “Ramazan Ayına Çikolatalı Tarifler ve Kalori Oranları” yazısını okumanızı öneriyoruz. Ramazan ayınız mübarek olsun!

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin