Kişiye Özel Kahve Seti Çeşitleri ve Özellikleri

0
666

Endorfia Kahve Setleriyle Tanışın

Kişiye Özel Kahve Setleri Çeşitleri ve özellikleri, birbirinden güzel kahve Premium setleri ile Endorfia kahve bölümümüz de yer almaktadır. Başlıca kahve türlerinin satışını gerçekleştirmekte öncelik aldığımız kriter; kahve severlerin en çok tercih ettiği ve özelliklerini dikkate alarak tercihini yaptığı kahvelerin satışını gerçekleştirmektir. Klasik kahveli setlerin yanında da dünya kahvelerine de yer vermekteyiz.

Endorfia Premium Setler kısmında mevcut olan kahveli setler ile Endorfia kahve bölümünde yer alan kahve türlerinin hepsi özellikleri ile yer almaktadır. Uygun indirim seçenekleri ve kahve lezzetleri ile eşsiz tatlara konuk olacaksınız. Geçmişten günümüze gelen kahvenin birden çok çeşide bürünmesi ile zenginleşen kahve kültürünüze her geçen gün yeni tatlar ekleyeceğiniz kahveler ile damaklarınız da lezzet coşkusu yaşayacaksınız. Gelelim bu müthiş kahve türlerinin neler olduğuna ve alt başlıklarına. “Endorfia kahve bölümünde yer alan kahve türleri nelerdir? Kişiye özel Endorfia kahve setleri nelerdir? Kişiye özel dünya kahveleri özellikleri nelerdir?”

Endorfia Kahve Bölümünde Yer Alan Kahve Türleri Nelerdir?

Endorfia kahve bölümünde yer alan kahve türleri tadından da fiyatından da ödün vermiyor. Öylesine şahane taze tatlarıyla, kokusu ta uzaklardan sizi cezbediyor. Özellikle de kahve çeşidi arttıkça kahve tutkunları daha çok mutlu oluyor. Çünkü biliyoruz ki kahve, yokluğunu hissettiren en güzel içeceklerdendir. İçilmediği zaman bir boşluk hissettiğimiz ve hemen içmek için kolları sıvayıp pişirme aşamasına geçtiğimiz bir lezzettir.

Endorfia Kahveleri

Premium Türk Kahvesi: Kutular da renk seçeneği aktif olan ve paketlemesi sağlam olarak yapılan, enfes Türk kahvesinin tadına diyecek yok. Sürekli olarak dışarıdan aldığınız kahveleri bir kenara bırakıp bir de online satış olarak alma fırsatını değerlendirmeyi denemenizi öneririz. En kaliteli kahve markalarından biri olan Endorfia kahve markamız ile önde geliyor ve günden güne sıklıkla tercih edilen kahve türlerinden biri olmaya devam ediyor.

Uygun indirim fırsatlarına göz atabilir ve %20’ye varan indirim fırsatını hemen yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda hızlı kargo ve güvenli şeffaf satış işlemlerimizden yararlanabilirsiniz.

Premium Filtre Kahve: Klasik kahvelerin yer aldığı bu bölümde filtre kahve, setler şeklinde bulunuyor. Dilerseniz tek paket halinde alabiliyor, dilerseniz de set paketler halinde alım yapabilirsiniz. Hızlı kargo, uygun fiyat aralıkları ve indirim fırsatları ile kahve türlerine rahatlıkla ulaşabilir ve siparişinizi gönül rahatlığıyla verebilirsiniz. Tazeliğini koruması için hassas ve titiz paketleme yapılmaktadır. %20’ye varan indirim fırsatlarından da yararlanabilirsiniz.

Kişiye Özel Dünya Kahveleri Özellikleri Nelerdir?

Klasik Türk kahvesine olan düşkünlüğümüzün yanı sıra bir de farklı kahve kültürlerine aşinalık kazanmak da güzel olur öyle değil mi? Sonuçta kahve kahvedir ve her çeşidi severek tüketilecek olan bir içecektir. İşte bu yüzden bizler de muhteşem kahve çeşitlerine dünya kahvelerini de ekledik.

Endorfia Guatemala Kahvesi: Yoğunlaşmış kokusu ve aroma tadıyla vazgeçilmez bir kahvedir. İçeriğinde elma, bal, çikolata ve kiraz bulunuyor. Özellikle de damaklarınızda hissedeceğiniz baharatlı tadıyla, favoriniz olacak.

Endorfia Kenya AA Plus Kahvesi: Limon, misket limonu ve mango karışımı ile zenginleşen aromalı bu lezzet sizi mest edecek. Uygun fiyatıyla ve paketleme şeffaflığıyla da sizi mutlu edecek harika bir kahve seçeneğidir.

Endrofia Ethiopya Sidamo Kahvesi: Kahvenin içerisinde bulunan olgun kırmızı meyveler, böğürtlen, ahududu, çikolata karışımı ile zenginleşmiş kahvenin tadına doyamayacaksınız. Uygun fiyat seçenekleri ile dilediğiniz zaman alabilir bu lezzetin farkını yaşayabilirsiniz.

Endorfia Costa Rica Tarazzu Kahvesi: Costa Rica içinde barındırdığı yaban mersini, kuru üzüm ve karamel ile damakları şenlendiriyor. İnanılmaz güzel ve hafif tadı ile sizi cezbedecek. Ayrıca asit oranının yüksekliği tercih edilme oranını yükseltiyor.

Endorfia Colombia Supremo Medellin Kahvesi: Colombia ceviz, yaban mersini, şeftali ve kakao bileşenleriyle ağızda yayılan enfes bir tada imza atıyor. Hem uygun fiyatı, özenli paketlemesi hem de nefis bir tada sahip olması kahveyi fazlasıyla cazip kılmaya yetiyor.

Kişiye Özel Endorfia Kahve Setleri Nelerdir?

Kişiye Özel Endorfia Kahve Setleri ile sevdiklerinize de kendinize de güzel sürprizler yapabilirsiniz. Uygun fiyat seçenekleri ile birbirinden güzel kahve tatlarına konukluk edeceksiniz.

Endrofia Premium Kahve Setleri:

Çikolata ve kahve bütünleşmiş iki ayrı lezzettir. Kahvenin yanında çikolata olmazsa olmazımızdır. Bunu bildiğimiz için kahve ve çikolatayı bir araya getirecek Premium setleri öne sürdük. Ve hatta yalnız çikolata ve kahveyle kalmadık bir de lokumlu kahve setlerine de yer verdik. Setin içerisinde kahvemiz de çikolatamız da var. Şimdi “Kimse değmesin keyfimize” demenin tam zamanı.

Kahve Setleri İçerisinde Bulunan Çikolatalar ve Kahveler:

Bitter çikolata, sütlü çikolata ve çikolatalı kalpli fıstıklı lokum çeşitleriyle zenginleşen kahve setlerini en uygun fiyat seçenekleri ile tedarik edebilir ve bunların yanı sıra lokumlu kahve setlerine de ulaşabilirsiniz.

Endorfia Kahve Setleri sayesinde çikolata ve kahveyi ayrı olarak almaktan kurtulacak direkt olarak aynı set içerisinde mevcut olarak alabileceksiniz. Elbette ki dilerseniz tüm çikolata çeşitlerine ayrı olarak Endorfia Çikolata bölümünden de ulaşabilirsiniz.  %21’den başlayan kahve seti indirim seçenekleri ile %24’e kadar varan indirimlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca dış güzelliğe önem veren biriyseniz Endorfia paketleme tam da size göre. Çünkü tüm setlerin kendine özgü renk seçenekleri ve özel bir duruşları mevcuttur.

  • Twin Premium gül yapraklı güllü lokum & kahve; %21’e varan indirim fırsatı ile bu enfes kahvenin siparişini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Twin Premium duble fıstıklı çifte kavrulmuş lokum & kahve; %24’e varan indirim seçenekleri ile kahvenin siparişini verebilirsiniz.
  • Twin Premium sade lokum & kahve; %22’ye varan indirim şansından yararlanabilir ve enfes kahve tadından faydalanabilirsiniz.
  • Twin Premium fıstıklı kalp çikolata & kahve; %21’e varan indirim seçeneği fırsatını kaçırmadan dilediğiniz zaman siparişini verebilir ve bu lezzete tanıklık edebilirsiniz.
  • Twin Premium sütlü çikolata kalplı fistıklı lokum & kahve; %23’e varan indirim seçeneği ile kahve ve çikolatanın tadına doyamayacaksınız.
  • Twin Premium mix special çikolata & kahve; %21’e varan indirim seçenekleri ile bu ikili setin farkını yaşayacaksınız.
  • Twin Premium fıstıklı kalp kurumsal çikolata & kahve; %21’e varan indirim seçeneği ile kurumsal ziyaretlerde konuklarınıza güzel jestler yapabilirsiniz. Eğer dilerseniz de Endorfia Kurumsal Çikolata bölümünden çikolata seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin