İçinizi Ferahlatan Kolonya Önerileri

0
342
içinizi ferahlatan kolonya önerileri

Sağlığınıza güzel dokunuşlar yapmak için şu an doğru yerdesiniz. Çünkü sizleri mis kokusuyla huzur verecek kolonyalarımız ile tanıştırmak istiyoruz. Birden çok kolonya esansı sayesinde daha hijyenik kalabilirsiniz. Ve tabii ki kolonyaları her yere yanınızda taşıyabilirsiniz.

Zira koronavirüs başta olmak üzere daha pek çok mikroptan korunmamız sağlayan bir şey varsa o da kolonya olmuştur. Dezenfekte özelliği ve içeriğindeki bitki esansı özleriyle sağlığımıza katkı sunan kolonyalar, bu zorlu süreçte yardımcı olmaya devam ediyor. Bu yüzden de bugün “içinizi ferahlatan kolonya önerileri” ile geldik.

Peki, güne zinde devam etmek ve enerjinize güç katmak için kahveniz hazır mı? Elinize Premium Türk Kahvesi aldıysanız ve hazırsanız başlayabiliriz.

Kolonya Ne Demek?

Kolonya; 1709 yılında Giovanni Maria Farina adındaki bir İtalyan tarafından üretilmiştir. İlk kez üretilen kolonya içeriğinde su, limon veya çiçek esansları yer alır. Hoş bir kokuya sahip olan tüm kolonyalar sağlık içinde oldukça yararlı olan bir üründür. Ve kolonya için aslında bir tür parfüm de denir. Peki, kolonya neyden yapılıyor? İşte adımlar…

  • Bazı türleri tütünden yapılabilmektedir.
  • Kolonya içerisinde %40-45 oranında etil alkol bulunur.
  • Geriye kalan kısım da ise su ve kullanılan bitki özleri bulunur.
  • Bu esansların içerisine eklenen alkol oranı derece ile belirtilir. Yani 70, 80 derece gibi…
  • Limon esansı kullanılarak da hazırlanan kolonyalar genel de limon kolonyası adını alır.

Kısacası kolonya yapmak için sadece etil alkol, saf su ve esans gerekmektedir. Bu malzemeler ile bitkisel kolonyalar hazırlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra koku çeşitleri ve çok daha fazlası için de Kolonya kategorimize göz atabilirsiniz.

Hasta Ziyareti Hediyesi Ne Olabilir?

Geçmiş olsun dileklerinde bulunurken karşınızdaki kişiye hediye uzatmanız yerinde olacaktır. Çünkü hasta olan kişiyi asıl motive edecek olan şey onun yanında olduğunuzu hissettirmenizdir. Bunu da küçük de olsa bir hediye ile başarabilirsiniz.

Elbette ki hediye derken manevi değer taşıyan hediyelerden yana durmanızı kastediyoruz. Hatta sağlık açısından birden çok yararı olan kolonya esanslarını tercih edebilirsiniz. İçinizi ferahlatan bu kolonyalar hasta ziyareti için de oldukça uygun olacaktır.

Ve eğer ki sadece kolonya olmasın diyorsanız bir önerimiz daha var. Damakları şenlendirecek ve hastayı kendine getirecek bir öneri. Ne mi? Sıklıkla tercih edilen Kolonya Çikolata Seti… Bu set ile en güzel geçmiş olsun dileklerinde bulunabilirsiniz.

kolonya çikolata seti pahalı mıdır

Kolonya Çikolata Seti Pahalı Mıdır?

Kolonya çikolata setleri, kişiye özel hediyeler, özel tatlı ikramlıklar ve yüzlerce hediye çeşidi var. Hepsi mağazamızın yenilenmiş stoklarında yerini almaya devam ediyor.

Tazelikleriyle vazgeçilmez birinci sınıf lezzet olarak seçilen ikramlıklarımız var. Lokumlar, drajeler, makaronlar, çikolatalar kalitelerinden ödün vermiyor. Tabii ki bu enfes tatlara eşlik eden kolonyalar, Türk kahvesi, filtre kahve ve dünya kahveleri de içenlerin bir daha içmek istediği içeceklerden olmayı başarıyor. Her bir set kendi içerisinde özel tatlarla ve tasarımlarla buluşuyor.

Üstelik kolonya çikolata seti ve diğer tüm setler oldukça ekonomiktir. Bu setler ile dilediğiniz zaman, bütçenize uygun bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

İçinizi Ferahlatacak Kolonya Çeşitleri Neler?

İçinizi ferahlatacak kolonyalar mı arıyorsunuz? O zaman sevinebilirsiniz. Hem içinizi ferahlatacak hem de kokusuyla huzura yolculuk yapmanızı sağlayacak kolonya çeşitleri var. Ve hepsi mağazamızın güncel stoklarında sizlerle buluşmaya hazır. Peki, hangi kolonya çeşitleri var?

Tekli Hediyelik Kolonyalar

  • Misket limon kolonyası 80 derece 200 ml
  • Lavanta kolonyası 80 derece 200 ml
  • Yasemin kolonyası 80 derece 200 ml
  • Ihlamur kolonyası 80 derece 200 ml
  • Yeşil çay kolonyası 80 derece 200 ml

Hediyelik Kolonya Setleri

  • Madlen mix çikolata & kolonya
  • Mix special çikolata & kolonya
  • Gül yapraklı güllü lokum & kolonya
  • Double Premium duble fıstıklı çifte kavrulmuş lokum & kolonya

İsme Özel Kolonya Önerileri

Sevdiklerinize hediye alırken veya hasta ziyaretine giderken güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Hem mis kokulu kolonyalardan birini alabilirsiniz hem de güzel bir jest yapabilirsiniz. Klasiklikten uzak oldukça iyi bir hediye olarak isme özel kolonyaları tercih edebilirsiniz. Bunun için ayrıcalıklı olarak hazırladığımız İsme Özel kolonya bölümüne göz atabilirsiniz.

hediyelik kolonya

Endorfia’dan Hijyenik Kolonya Seçenekleri

Endorfia olarak aradığınız niteliklere ve özelliklere sahip kolonyaları hazırladık. Özellikle de en şifalı bitki özleriyle yapılan kolonya esanslarımız mevcuttur. Cam şişe ve ahşap kapak ile muhafaza ettiğimiz bu kolonyaları uzun süre saklayabilirsiniz.

Uzun ömürlü ve kullanışlı olmaları ile sizleri adeta mutlu edecek. İster hasta ziyareti ister evinize gelen konukları ağırlarken kullanabileceğiniz harika bir dezenfektan türüdür. Üstelik en çok da ihtiyacımız olan bu zamanda kolonya esansları mutlaka yanımızda taşımaya özen göstermeliyiz.

Sizler de kolonya türlerinden birini seçerek sağlığınızı koruyabilirsiniz. Aynı zamanda kolonya hakkında merak ettiğiniz önemli noktalara “Kolonya Faydaları Nelerdir?” yazısı ile yanıt bulabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin