Ev Hediyesi

0
589
ev hediyesi

Ev hediyesi bakıyor ve yeni evlilere renkli, şık hediyeler almak istiyorsanız elbette ki doğru yere parmak bastınız. Çünkü sizleri ve sevdiklerinizi adeta mest edecek birbirinden şahane hediye çeşitleri, mağazamızın çeşitlenmiş kategorilerinde sizleri bekliyor. İster özel günler ister normal günler olsun dilediğiniz her vakit sevdiklerinize ayrıcalıklı hediyelerimizden birini alabilirsiniz. Üstelik pek çok hediye türünün bir araya geldiği Kurumsal Hediye bölümünden yeni evlilere ve tüm sevdiklerinize özel tasarımlı hediyeler alabilirsiniz.

Yeni Geline Hoş Geldin Hediyesi

Yeni geline hoş geldin hediyesi alarak hayırlı olsun diyebilir ve onu tebrik edebilirsiniz. Zira mağazamızda tam da bu günlere vurgu yapacak ve diğer tüm özel günleri anımsatacak gözleri kamaştıracak hediyeler ve ağızları şenlendirecek lezzetler var. Özellikle de yeni geline kırk yıllık hatır armağan etmek için leziz mi leziz kahve çeşitlerinden birini hediye edebilirsiniz. Dünyaca ünlü kahvelerden klasik Türk kahvesine kadar pek çok kahve çeşidini bulacağınız mağazamızda daha neler var neler.

Ayrıca zengin içerikleriyle yeni gelin başta olmak üzere tüm sevdiklerinizi mest edecek olan hoş geldin hediyesi setlerini de çok seveceksiniz. Yeni gelini hem kahvenin lezzetine tanık edebilir hem de kahveye eşlik edecek enfes drajeleri tatma imkânı sunabilirsiniz. Tadına doyum olmaz bu setleri ayrıcalıklı olarak Hoş Geldin Hediyesi bölümünde bulabilirsiniz. Ayrıca kişiye özel termos ve özel usb belleklerin de bulunduğu setlerden birini de ev hediyesi olarak alabilirsiniz.

Hoş Geldin Hediyesi Pahalı Mıdır?

Hoş geldin hediyesi pahalı mı diye merak etmeniz oldukça doğal. Yeri geliyor maddi açıdan çok da müsait bir durumda olamıyoruz. Tabii ki hediye seçerken de uygun ama bir o kadar da kaliteli hediyeler seçmeye özen gösteriyoruz. Bu nedenle Endorfia olarak sizler ile aynı şeyleri düşündük ve hediye setleri hazırlayarak birden çok hediyeyi bir araya getirdik. Üstelik en uygun ve avantajlı fiyatlarıyla hoş geldin hediyesi setlerini derledik. 

Bu nedenle bütçe dostu olan hoş geldin hediyesi setlerini gönül rahatlığıyla alabilir, sevdiklerinize özel sürprizler yapabilirsiniz. Bu setler hem bir hediyeden çok daha fazlası olan bu set ile onları mutlu edecek hem de maddi açıdan sizi de çok zorlamayacak. Bunun yanı sıra tekli olarak satılan ikramlıklardan veya özel tasarımlardan birini de alabilirsiniz. Zira alacağınız her hediye ile sevdiklerinize kendilerini ayrıcalıklı hissettirebilirsiniz. 

arkadaşa alınabilecek ev hediyesi seçenekleri

Arkadaşa Alınabilecek Ev Hediyesi Seçenekleri

Arkadaşa alınabilecek ev hediyesi seçenekleri konusunda sınır tanımadık ve tam da sizlerin istediği tarzdaki hediyelere yer verdik. Arkadaşa, anneye, babaya, sevgiliye veya aklınıza gelebilecek tüm sevdiklerinize hitap edecek uyumlu birçok hediyeyi tasarladık. Özel görüntüleri ve şıklıklarıyla sevdiklerinize jest yapmanıza şans tanıyacak setleri mağazamızın her bir köşesinden alabilirsiniz. Kişiye özel hediyelerden promosyon hediye çeşitlerine kadar birden çok hediye kategorisi size bu noktada yardımcı olacak.

Aynı zamanda da arkadaşınızın yüzünü güldürecek ve ev hediyesi olarak alınabilecek en eğlenceli hediyelerden biri de Peluş Oyuncak Seti olacak. Bu set ile arkadaşınızın yüzünü güldürmeye ve hatta alacağı en ayrıcalıklı hediye setini uzatmaya hazır olun. Çünkü bu set içerisinde sevimli mi sevimli birbirinden özel oyuncaklar ve bu oyuncaklara eşlik eden çikolatalar, drajeler, lokumlar bir arada bulunuyor. Yani bir hediyeden çok daha fazlası olan bu sete arkadaşınız çok sevinecek.

En Çok Tercih Edilen Hediyeler

En çok tercih edilen hediyeler sadece tek bir kategoriye ait değil aksine tüm kategorilerimiz üzerinden alınan hediyelerin hepsi oldukça fazla seviliyor. Çünkü mağazamızın her bir yanında sizler için sunduğumuz ve sürekli olarak güncellediğimiz hediyelerimiz bulunuyor. Kişisel ürünlerden zenginleştirilmiş setlere kadar birçok hediyeyi özenle hazırlıyoruz. Her bir kategorimiz ayrı olarak birbirinden farklı anlamlar barındırıyor ve kişiye, ana özel olarak hazırlanıyor.

Sizler de sevdiklerinize özel günlerde veya aklınıza estiğinde otantik, eğlenceli armağanlar ve leziz ikramlıklar almak istiyorsanız İsme Özel Hediye bölümünü ziyaret edebilirsiniz. Bu bölümde yer alan tüm hediyeler sevdikleriniz için özel isim yazdırabileceğiniz setlerden oluşuyor. Bu yüzden sevdiklerinize anlamlı ve çok sevilen hediyeler almak istediğinizde öncelikle isme özel hediye türlerinden veya kişiye özel hediye kategorisinden seçimlerinize başlayabilirsiniz.

premium hediyelik kahve

Endorfia’dan Ev Hediyesi Fikirleri

Endorfia olarak mağazamızda birbirinden farklı türdeki hediyelikleri beğeninize sunuyoruz. Kişiye özgü tasarımlar, her anı renklendirecek hediye setleri, yedikçe yedirecek ikramlıklar ve içtikçe içirecek enfes kahveler dahil daha pek çok şeyi sizler için hazırlıyoruz. Üstelik her özel gün için ayrı kategoriler derliyor, size aklınızı karıştırmayacak hediye fikirleri veriyoruz. Burada önerisinde bulunduğumuz ev hediyesi çeşitlerinden çok daha fazlasına ulaşmanız ve farklı hediye önerileri görmeniz de mümkün. Mesela yeni evliler için hediye bakıyorsanız “Yeni Evliye Ev Hediyesi” yazısına da göz atabilir, farklı birden çok ev hediyesi fikrini öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda unutmayın ki bizler Endorfia olarak daima sizlerin ve sevdiklerinizin yanındayız.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin